Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Concurs | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, October 28, 2021

Concurs

Concurs “Castiga kit-uri pentru felicitari handmade”

Pentru ca nu mai este mult si intram in frenezia sarbatorilor de iarna, ILoveHandmade te ajuta sa iti creezi propriile felicitari handmade pentru persoanele dragi.

Ce trebuie sa faci?

In primul rand trebuie sa ai un blog. Nu conteaza daca este un blog personal sau daca este un blog unde iti postezi produsele handmade. Pentru a te inscrie in concurs, trebuie sa scrii un articol pe blogul tau despre site-ul ILoveHandmade.ro (care sa contina si link catre http://www.ILoveHandmade.ro/). Nu iti impunem nimic, poti sa scrii absolut ce vrei despre site-ul nostru.

Dupa ce ai publicat articolul, asteptam un e-mail cu linkul pe adresa concurs@ilovehandmade.ro pentru a intra in concurs.

Ce poti castiga?

Am pregatit pentru tine doua premii interesante, care te vor ajuta sa creezi felicitari unice, realizate manual.

Premiul 1: Un kit pentru realizat felicitari. Kit-ul contine un ghid complet de realizare a felicitarilor (in limba romana) si o trusa de cutere cu lame de diferite dimensiuni, pentru decupaje complexe. In plus, kit-ul contine si cateva modele de felicitari decupate, gata realizate.

Premiul 2: Cartea “Quick & clever handmade card. Over 80 projects and ideas for all ocasions”, de Julie Hickey, ed. David & Charles. Cartea va prezinta modele si trucuri despre cum puteti realiza felicitari handmade pentru orice eveniment (inclusiv Craciunul) si are zeci de fotografii cu modele, intr-o grafica deosebita.

Durata concursului: 2 saptamani (11 – 25 Noiembrie 2010)

Castigatorul va fi anuntat pe aceasta pagina pe 26 Noiembrie.

Comentarii

 1. Ne-am tot gandit cum sa oferim aceste premii. Ne-a fost greu pentru ca, daca ar fi fost dupa noi, am fi dat premii cel putin la 10-15 persoane. Am citit articole frumoase si le multumim tuturor celor care au participat.

  Am luat decizia sa acordam premiile in functie de traficul adus pe site-ul nostru de respectivele articole scrise despre ILoveHandmade.ro

  Astfel,

  -premiu 1 (kit-ul pt realizat felicitari) merge la Laura Frunza – http://frunzalaura.wordpress.com/2010/11/15/concurs-i-love-handmade/

  -premiul 2 (cartea cu modele de felicitari) merge la Diana Porutiu – http://diastudiocreativ.blogspot.com/2010/11/ilovehandmadero.html

  Vom mai avea si alte concursuri. Si vom incerca sa avem si mai multe premii.