Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
KufărART | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, July 6, 2022

KufărART

UPDATE! Concursul KufarART s-a incheiat. KufarART este un concurs realizat de KLM Romania in parteneriat cu ILoveHandmade.ro

Pune-ţi tot talentul într-un cufăr şi zboară la New York!

Ce este KufărART?

Un concurs de creaţie şi design, organizat de KLM Romania,  ce se va desfăşura în perioada 5 iulie – 16 octombrie, în Bucureşti.

Ce trebuie să faci?

Pentru a te inscrie în concurs, trebuie să realizezi o schiţă, un concept de valiză, în cel mai creativ mod posibil, pornind de la una dintre urmatoarele destinaţii – New York, Amsterdam, Shanghai, Lima şi Cape Town.

Concursul se desfăşoară în două etape.

În prima etapă trebuie să trimiţi aici o schiţă a modelului pe care ţi l-ai imaginat (sau chiar o fotografie a conceptului final) împreună cu descrierea lui, până pe 6 august, iar juriul va selecta cele mai bune 20 de schiţe primite.

În cea de-a doua etapă, 14 august – 16 octombrie, cei 20 de participanţi ale căror schiţe au fost selectate pentru a participa în finală, vor produce efectiv lucrările (termenul limită de depunere a lucrărilor este 3 septembrie). Acestea vor fi expuse publicului în cadrul unei galerii stradale – Street Gallery.

Ce poţi câştiga?

Premiul I: o călătorie dus-întors la New York (via Amsterdam) + cazare 2 nopti + intrare la ARTEXPO martie 2011 (pentru 2 persoane)

Premiul II: o călătorie dus-întors la Amsterdam (2 persoane) + o geantă de voiaj de tip troller

Premiul III: o călătorie dus-întors la Amsterdam (2 persoane)

Premiul Publicului: o bicicletă KLM

Cine jurizează?

Dan Popescu – arhitect,  Preşedintele Juriului
Carla Szabo – designer
Iustin Baroncea – arhitect
Matei Georgescu – arhitect

Pentru mai multe informaţii: info@kufarart.ro sau www.kufarart.ro

Pentru a fi la curent cu noutatile despre concurs, urmareste KufarART pe Facebook!

Descarca aici pagina de Intrebari Frecvente: FAQ KufarART

Comments are closed.